Markedsfør din virksomhed over for et publikum, der vil have det bedste og kun det bedste

Sådan kan du nå læserne af baregodsmag.dk

Baregodsmag.dk tilbyder virksomheder mange muligheder for at tale direkte til vores læsere, men ligesom du stiller krav til vores professionalisme, stiller vi også krav til dig og din virksomhed.

Vi mener, at ordentlighed efterlader læseren med den bedste oplevelse – den bedste smag. Derfor vil al markedsføring tydeligt blive angivet, ligesom vi forbeholder os retten til at takke nej til tilbud, vi ikke mener stemmer overens med vores mantra om, at vores artikler skal efterlade en god smag i munden på læseren.

Vil du høre mere om vores målgruppe og vores tilbud, der også inkluderer copywriting, grafisk design, audio & video produktion m.m., bedes du henvende dig via kontaktformularen herunder.

Frequently Asked Questions

Vil min annonce komme bredt ud?

Baregodsmag.dk er under udvikling, og det samme er vores læserskare. Vi kan derfor ikke præsentere en grundig analyse, hvorfor din pris vil være særdeles favorabel hvis du booker før Q3 2024.

Hvor mange besøger baregodsmag.dk?

Baregodsmag.dk er kun lige gĂĄet i luften, og vi forventer derfor, at disse tal varierer stort.

Kan du hjælpe med at lave vores bannerannoncer?

Vi tilbyder både grafisk design og copy writing (og meget mere!), så send endelig en forespørgsel.

Kan man kun markedsføre sig på baregodsmag.dk med annoncer?

Vi tilbyder mange forskellige former af paid media, som ikke kun begrænser sig til bannerannoncer. Det kan f.eks. også være i form af sponseret indhold på tekst, lyd eller video. Desuden hjælper vi gerne med at skrive dit content eller designe dine budskaber.

Lever baregodsmag.dk af annoncer?

Nej på ingen måde. Vi forventer ikke, at hjemmesiden vil give overskud. Det er et passionsprojekt, som skal have lov til at udvikle sig med årene. Vi udvælger desuden selv hvem vi vil arbejde sammen med. Kan vi ikke stå inde for budskabet eller slutproduktet, vælger vi ikke at indgå samarbejde. Samtidig har vi så mange gode oplevelser i vores dagligdag, at der er rigeligt organisk materiale at skrive om, hvorfor vi forventer at kun et fåtal af artiklerne på baregodsmag.dk indeholder paid content.

Markedsfør din virksomhed på Baregodsmag.dk

Tak, du hører fra os :-)
Ups! Der gik noget galt, du...
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.