A

t resterne fra ølproduktionen kan blive til brød, er ikke nogen nyhed, men der er ikke mange bryggerier, som vender produktionen på hovedet og skaber øl af brød. Det bedste eksempel på dette er BRØL, der har gjort det til en levevej at upcycle brødrester til velsmagende øl, og nu følger Husbryggeriet Jacobsen trop med øllen Blanche A La Bun.

Øllen er kommet til veje ved et samarbejde med REMA 1000 og det økologiske håndværksbageri Jalm&B, som har indsamlet 100 kg frasorterede burgerboller, som altså nu kan drikkes i stedet for at spises.

Mads Egeskov Bach, senior brand manager for Jacobsen hos Carlsberg Danmark, udtrykker stor begejstring for samarbejdet og slutproduktet.

"At skabe et produkt, der ikke blot smager godt, men også bidrager positivt til vores miljø, er kernen i vores partnerskab," forklarer han.

Blanche A La Bun er en let drikkelig witbier med en styrke på 5,2 % og et strejf af frugt, og sælges i alle landets REMA 1000 butikker fra uge 5, så længe lager haves.

Om masken fra ølproduktionen er blevet til brød igen, melder historien ikke noget om.

No items found.
Fra  
31/1/24
 i kategorien 
Livsstil

Mere fra 

Livsstil

se alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af en god historie

Ingen spam, bare god smag. Se vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.