F

or alle os, der er vokset op med eller har levet i Harry Potters magiske verden, byder Warner Bros Studio Tour London på en enestående mulighed for at træde ind i det magiske univers. Jeg har læst bøgerne og set filmene, men jeg regner mig ikke som fan. Det er derimod min kone og 10-årige søn. Selvom jeg ikke havde samme forventningsglæde, endte det alligevel med at være en fortryllende oplevelse for os alle.

Min kone og søn var overvældede af glæde fra det øjeblik, vi trådte ind, og det var alle pengene værd at se især knægtens ansigt, når overraskende detaljer trådte frem. De elskede hver en detalje, fra de ikoniske kostumer til de utroligt detaljerede rekvisitter, der gjorde filmene levende. Højdepunkter var der mange af. Fra det originale tog, der er brugt i flere ikoniske scener, til "Den forbudte skov" og "Gringotts Wizarding Bank", og ikke mindst de fantastisk detaljerede modeller, hvor Hogwarts-slottet mod turens slutning tog vejret fra os alle.

Jeg var måske ikke lige så begejstret som dem, men jeg kunne ikke undgå at blive fanget og smittet af deres entusiasme og nød virkelig de detaljerede udstillinger og de mange historier bag kulisserne. Især indblikket i manuskriptforfatternes arbejde og modelbyggernes kreationer fangede mig personligt. Attraktioner og udstillinger.

Det var fascinerende at se de faktiske sæt, som blev brugt i filmene. Hogwarts' store sal var et majestætisk syn, og det føltes som om, vi trådte direkte ind i filmen. Havde man mod på det, kunne man prøve at ride på en kost eller få en tur i Hogwarts Expressen og få foreviget sine minder i de mange fotomuligheder. Som alt andet koster det selvfølgelig penge at få foreviget sine oplevelser, og vi mente nu nok, at vi havde nok i vores eget kamera.

Praktiske oplysninger:

At købe billetter online på forhånd var en leg, og jeg vil stærkt anbefale at planlægge dette godt i forvejen, da turene hurtigt bliver udsolgt. Vi købte billetterne fra Goldentours.com, og de inkluderede transport til Warner Bros studiet, der ligger cirka halvanden times kørsel fra Victoria Station, hvor vi blev samlet op. Det gjorde hele oplevelsen utroligt lige til, og det var meget nemt at navigere i.

Vi nød også en let frokost på en af de tilgængelige cafæer, som serverer alt fra chips til afternoon tea, og souvenirshoppen var et hit - især for vores søn, der kunne have brugt timer (og en formue) der. Samlet set er Warner Bros Studio Tour London en fantastisk oplevelse for familier, især dem med en særlig kærlighed til Harry Potters verden. Det er en dag fyldt med magi, læring og sjov.

For familier, der overvejer et besøg, vil jeg varmt anbefale det – det bringer virkelig historierne til live og giver en dybere forståelse og værdsættelse for den indsats, der ligger bag filmene. Mor og søn elskede hvert et øjeblik, og ja, selv far hyggede sig mere end han havde forventet.

No items found.
Fra  
1/2/24
 i kategorien 
Kultur

Mere fra 

Kultur

se alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af en god historie

Ingen spam, bare god smag. Se vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.