Ølfestival 2024 i København lover at blive en mindeværdig begivenhed for ølentusiaster fra både ind- og udland. Den 24. og 25. maj forvandles det gamle lokomotivværksted i København til et sandt paradis for ølelskere, hvor op til 1.000 forskellige øltyper vil blive præsenteret. Dette år markerer festivalens 29. udgave, organiseret af Danske Ølentusiaster, med ambitionen om at skabe en endnu bedre oplevelse end nogensinde før​​​​.

Festivalen er kendt for sin alsidighed, der tiltrækker både nybegyndere og dedikerede ølentusiaster. Det er en unik chance for at møde bryggerne, udforske nye smagsvarianter, og ikke mindst opleve den særlige stemning, der opstår, når tusindvis af ølglade mennesker samles​​.

Billetterne til festivalen er opdelt i sessioner over to dage, og der er mulighed for at købe heldagsbilletter, som giver adgang til begge dagens sessioner. Dette giver gæsterne en fleksibel måde at opleve festivalen på, med tid til at udforske det brede udvalg af øl, madboder og de mange aktiviteter, der tilbydes​​.

For de besøgende vil der være rig mulighed for at dykke ned i ølkulturens mangfoldighed, med alt fra de letteste alkoholfrie varianter til de tungeste stouts og alt derimellem. Ølfestivalen byder også på madoplevelser fra en række food trucks og madboder, der komplimenterer ølsmagningen perfekt. Derudover vil der være håndbryggere til stede, der deler ud af deres passion og viden, og giver besøgende mulighed for at smage unikke bryg​​.

Aktiviteter som kuraterede ølruter, publikumskonkurrencer og håndbrygkonkurrencer vil engagere og underholde gæsterne, og skabe en atmosfære, hvor ølkulturen og fællesskabet står i centrum. Det er mere end blot en ølfestival; det er en fejring af øl som kulturelt fænomen og en hyldest til de mennesker, der skaber og nyder den​​.

Med et så omfattende program og et imponerende udvalg af øl, lover Ølfestival 2024 at blive en uforglemmelig weekend for alle, der sætter pris på godt øl og godt selskab. Så uanset om du er en nysgerrig nybegynder eller en erfaren ølentusiast, er Ølfestival 2024 stedet, hvor din passion for øl kan blomstre og udvides.

Køb billet her.

No items found.
Fra  
1/2/24
 i kategorien 
Events

Mere fra 

Events

se alle

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af en god historie

Ingen spam, bare god smag. Se vores Privatlivspolitik
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.